Dictatura medicală 2021, ce mai cred despre pandemie

Anul 2021 pare tot mai clar că ne îndreptăm spre o dictatură medicală impusă cu precădere în țările democratice.

  1. Presa din întreaga lume a fost cumpărată sau momită cu diferite promisiuni să transmită aproape continuu necesitatea acestui experiment medical global. Acesta este unul dintre lucrurile cele mai evidente ale așa zisei pandemii. O foarte mare parte din media transmite non-stop sinistrele seringi, oameni care stau liniștiți și sunt injectați, holuri și saloane din spitale etc. Trebuie să ai o inteligență foarte mică să nu-ți dai seama că tot ce se derulează pe ecrane și se scrie în presă face parte dintr-un mecanism global de brain-washing.
  2. Limitarea libertăților individuale. În 30 ani de democrație, România a ajuns la primul său test, dacă în multe țări din lumea democratică cetățenii au dezvoltat o apatie față de problemele politice și dau crezare guvernului, scurta noastră istorie ne dă destule motive să ne îndoim de bunele intenții ale decidenților politici, PNL-ul care compune actuala coaliție de guvernare a demonstrat încă odată că nu se deosebește prea mult PSD. În această criză prin care trecem se observă de la o poștă intenția guvernului de a-și arunca cetățenii în acest experiment medical numit vaccinare anti-covid.
  3. Folosirea forței, violenței și brutalității împotriva propriilor cetățeni. Este evident că tot mai mulți oameni își dau seama de planul big-pharma de a vaccina cât mai mulți oameni împotriva voinței lor sau prin brain-washing, așa că oamenii au început timid să protesteze, însă guvernele acționează cu o violență ieșită din comun. Stânga a dobândit o putere de neimaginat prin complicitatea celorlalte partide. Încetul cu încetul stânga își va impune agenda sa, o nouă formă de comunism. Așa că nu ne mai mirăm că folosesc forța împotriva propriilor cetățeni.
  4. Marionete. Este tot mai posibil ca oamenii aleși de cetățeni să devină niște marionete în mâinile elitelor globaliste, degeaba îi alegem, ei nu își vor mai consulta proprii cetățeni, ceea ce se întâmplă acum cam peste tot.
  5. Cenzura. Este posibil ca în viitor cenzura să devină o normă comună. Guvernele vor apela tot mai des la mijloace de reducere la tăcere a opozanților.
  6. Vaccinarea anti covid. Până la momentul de față vaccinarea a permis replicarea altor tulpini, ceea întărește ideea unor sceptici ca mine că așa zisa vaccinare nu ajută. Încercarea de a convinge populația să facă vaccinul în schimbul unor libertăți este un șantaj, iar ideea de pașaport verde nu este altceva decât o discriminare grosolană și dezgustătoare.
  7. Elitele lumii se reinventează mereu în așa fel să crezi că ai nevoie de ele pentru a trăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *